Nordic Laser

cart Varukorg  

(tom)

Nyhetsbrev

Håravfall

Siffror från hela världen är entydiga – både kvinnor och män lider av håravfall i mer eller mindre utsträckning. Alla drabbas - det gäller unga såväl som gamla. Håravfall kan starta redan i tonåren eller vänta till långt in i livet. Resultatet är att de flesta av oss när vi blivit gamla har haft håravfall, tappat mycket hår och blivit rejält uttunnade på hjässorna.

Män påverkas kraftigt av testosteron som bryts ner i hårbotten och leder till tomma ytor i tinningarna (höga vikar) och uppe på huvudet. Kvinnor däremot får ett mer jämt håravfall över hela huvudet – därför benämns det ofta som diffust håravfall. De genetiska mekanismerna för att tappa hår är relativt lika för män och kvinnor även om utfallet ser mycket olika ut.

Vår erfarenhet är att de personer som kommer till oss tidigt, dvs när de precis börjat tappa sitt hår, är de som får det allra bästa resultatet av laserbehandlingen. Många personer väntar tyvärr väldigt länge med att uppsöka hjälp för sitt håravfall – ofta tills de tappat väldigt mycket hår. Då är möjligheterna mindre att få tillbaka sin frisyr som den en gång var. 

Men det finns en lösning att få på ditt håravfall

 

Nordic Laser har i samarbete med ett amerikanskt företag tagit fram en laser hjälm för att du skall kunna behandla ditt håravfall hemma i lugn och ro. En snabb jämförelse visar att det kostar betydligt mindre att behandla sig hemma än på dyra laserkliniker, spar massor av restid, och att du blir mindre stressad. Dessutom missar de som behandlar sig hemma väldigt sällan sina laser behandlingar vilket gör att det blir ett mycket optimalt resultat - bara fördelar alltså.

Det absolut viktigaste vid laserbehandling mot håravfall är kontinuitet – att aldrig hoppa över sina laser behandlingar. Att sitta i sin hemlaser ca 30 minuter per behandling, 3-4 gånger per vecka under i alla fall de sex första månaderna!

För de som lider av håravfall kan Nordic Laser erbjuda en rad olika laserprodukter som passar både kvinnor och män och dessutom olika plånböcker. Möjligheten till ett optimalt resultat i ditt eget hem – enklare kan det inte bli.

Läs mer om Manligt håravfall eller Kvinnligt håravfall


Nanofibres - Nanofibres hrfibrer frn Nanogen 240 kr