Nordic Laser

cart Varukorg  

(tom)

Nyhetsbrev

Tunt hår - att behandla hemma med laser ger bättre  resultat

 

Fördelar med att behandla tunt hår hemma med en hemlaser är många i jämförelse med att gå till en dyr klinik.

Nordic Laser har jobbat under många år med laser behandlingar mot tunt hår på olika laserkliniker i Sverige och utomlands och det är denna erfarenhet som lett fram till de produkter och tjänster vi nu erbjuder.

Den överlägset viktigaste faktorn för ett lyckat resultat är kontinuitet – att sitta i sin hemlaser 3-4 gånger varje vecka under hela behandlingen. Det är det största problemet när man går till en klinik och behandlar tunt hår – att man missar en hel del behandlingar på grund av tidsbrist, sjukdom eller semester.

Under tiden som klinikchef träffade jag säkert 3-4 personer i veckan som verkligen behövde hjälp med tunt hår men som av tidsskäl inte kunde påbörja behandling på kliniken. Hade det funnits ett bra hemlaser alternativ då hade dessa personer idag kunnat haft mer och bättre hår.

Vi har en hel del kunder i dag som behandlar sig hemma för tunt hår och de är mycket nöjda med att kunna sitta i lasern när just dom har tid. När kunderna har frågor ringer dom in och så löser vi frågorna per telefon eller så bokar vi en tid att träffas. Ofta tar vi fotografier och hårprover vid dessa möten. De flesta kommer in ungefär en gång per månad eller varannan månad. – Tunt hår går att göra något åt – vänta inte för länge!

 

Det är effektivare      – vår största laser Dermalaser 140 har fler dioder än de bästa hårlaser maskinerna på Sveriges kliniker.

Det är billigare           – våra mest sålda hemlaser Dermalaser 70 kostar mindre är hälften av en behandling på Sveriges bästa kliniker.

Du sparar tid             – du slipper åka till en klinik för behandling – de flesta sparar 2 timmar per behandling på detta.

När Du har tid            – du väljer när du har tid – på morgonen eller på kvällen framför tv:n – du planerar din egen behandling.

Bättre resultat           – du slipper missa behandlingar på grund av att du inte hann åka till kliniken för att kanske barnen var hemma och sjuka.

Lätt att ta med           – åker du till landet eller på semester tar du bara med lasern – hur gör du om du gör en behandling på en klinik?


Nanofibres - Nanofibres hrfibrer frn Nanogen 240 kr