Nordic Laser

cart Varukorg  

(tom)

Nyhetsbrev

FAQ

Fungerar laser mot tunnhårighet?

Absolut - laserljuset ökar blodcirkulationen i hårbotten och ökar cellens energinivå genom biostimulation. Detta ökar livskraften i cellen och leder till en ökad tillväxt av hårstrån. Dessutom har lasern den egenskapen att den avsevärt minskar att hårstrån lossar – d.v.s. ”stoppar upp” håravfallet.

 

Antal behandlingar

Behandlingarna varar 30 minuter och det är mycket viktigt att man sitter minst 2-3 gånger per vecka. Efter de första fyra månaderna kan man gå ner till två behandlingar per vecka. Detta följs sedan under 6-8 månader.

 

Vad kostar det?

En hårlaser från Nordic Laser kostar mellan 9 900 och 24 000 att köpa. Du kan behandla dig och någon annan i din familj hur mycket du vill. Går du till en klinik betalar du mellan 22 000 – 38 000 för 50 behandlingar och sedan har du ingen laser kvar till efterbehandlingar.

 

Hälsa

Regelverket som Läkemedelsverket och amerikanske FDA satt upp för den laser klass där hårlasrar finns - är omfattande. Hårlasrar är starkt reglerade efter uteffekt och den laser Nordic Laser säljer avger ljus (rött) med 650nm med effekt på 5mW och 10mW – precis överstämmande med tillåtna värden för Class IIIR och Class IIIB. Våra lasrar är självklart också CE märkta. Behandlingen är helt ofarlig.

 

Behöver jag andra produkter?

Du kommer att få ett bra resultat med din laser om du är noggrann med följa behandlingen. Att sedan komplettera med ytterligare produkter mot tunnhårighet är perfekt och något som de flesta gör. Propecia eller Rogaine för män och Rogaine för kvinnor är bra komplement.

 

En nålrulle (micro needles) är ett perfekt komplement för de som använder Rogaine eller Recrea. Nålrullana skapar små microhål/kanaler i huden som gör att preparaten lättare rinner ner genom huden till hårsäckarna där de har sin effekt. Dessutom stimuleras tillväxthormoner i hårbotten av nålarna när de tränger genom huden och detta leder till förbättrad hårväxt.

 


Nanofibres - Nanofibres hrfibrer frn Nanogen 240 kr