Nordic Laser

cart Varukorg  

(tom)

Nyhetsbrev

Nordic Laser och håravfall

Alla tappar hår och man räknar att 40 procent av mänskligheten över 50 år ålder är drabbade. Både män och kvinnor i lika stor utsträckning. Att vara tunnhårig kan ofta leda till nedstämdhet och depression och de flesta vet inte vad de skall göra för att förändra problemet.

Men det finns en lösning att få. Nordic Laser har i samarbete med ett amerikanskt företag tagit fram en Laser hjälm för att kunna behandla dig hemma i lugn och ro. Tydliga siffror visa att det kostar mindre än klinikerna, spar massor av restid, du blir inte stressad och kan planera din tid. Bara fördelar och dessa gör att du aldrig missar en laserbehandling och därmed får det bästa möjliga resultat.

Nordic Laser distribuerar tre olika modeller av hårlaser för hemma bruk. Lasrarna har mellan 75 och 200 dioder, vilket gör dessa till marknadens kraftigaste hårlasrar som är godkända. Maskinerna är CE godkända. I USA pågår en process att få dem godkända av FDA (motsvarande svenska läkemedels och livsmedelsverket).

Tillsammans med dessa hemlasrar mot håravfall säljer Nordic Laser också en stor mängd produkter till kunder med tunt hår eller problem i hårbotten.


Nanofibres - Nanofibres hrfibrer frn Nanogen 240 kr