Nordic Laser

cart Varukorg  

(tom)

Nyhetsbrev

Lär dig om håravfall och hårlaser

Fram tills idag har alternativen varit få att behandla sig mot håravfall. Det finns många laserkliniker som får goda resultat och många nöjda kunder. Men att genomgå en laserbehandling på en laserklinik kan kosta mycket, både tid och pengar!

Varför behandla sig hemma?

Ett av de starkaste skälen till att behandla sig hemma mot håravfall är att man kan behandla sig när som helst och utan att behöva boka tider på en klinik, ta sig till kliniken och sedan ta sig därifrån.

Det tar tid
Att genomgå en laserbehandling mot tunt hår och håravfall tar tid. Det kan därför bli stressande och ”kosta” mycket tid att tre dagar i veckan behöva åka till en laserklinik där man genomgår en behandling i 30 minuter.

Visste du?
Många som behandlar sig på laserkliniker missar väldigt många av sina behandlingstillfällen eftersom det tar för mycket tid ur vardagen. Tänk dig själv att 3 dagar i veckan någon gång mellan klockan 08.00 till 18.00 åka till en klinik och göra en behandling. Om du befinner dig mer en 30 minuter från kliniken blir det nästan en omöjlighet. Om vi antar att du har en restid på 45 minuter till kliniken blir det alltså 90 minuter i bara restid. Sedan ska du vara där i 30 minuter.

Varje behandling på klinik tar cirka 2 timmar. 

Och dessa två timmar ska du disponera under en vanlig arbetsdag.

 

Behandla dig hemma istället
Nu när vi vet hur mycket tid det tar att genomgå en laserbehandling kan vi titta på hur mycket tid det skulle ta om du gjorde samma behandling hemma.

Varje behandling hemma tar 30 minuter när du vill

Vilken skillnad skulle det kunna göra för dig? Eftersom du kan använda din laserhjälm när du vill innebär det att du kan sätta dig i lugn och ro när det passar dig. Kanske kan du titta på tv, läsa en bok eller till och med vila samtidigt som du gör din laserbehandling.

Vi kan hjälpa dig

Nordic Laser har tillsammans med forskare och företag i Sverige och USA arbetat fram en laserbehandling som du kan göra hemma när du vill. Med Dermalaser hårlaserhjälm kan du behandla ditt håravfall med samma kvalitet och resultat som hos ledande hårlaserkliniker billigare och enklare.


Nanofibres - Nanofibres hrfibrer frn Nanogen 240 kr